torsdag 27. februar 2014

Jo mer som skjer jo mindre blogger vi ;)

Nå begynner det veldig å nærme seg overtakelse! 3. april er dagen, og nå skjer ting i raskt tempo både inni og utenfor huset. Stadig flere fagfolk jobber på samtidig og det er stor endring fra dag til dag. Jeg har ikke vært inne på en stund, men Roger har tatt noen bilder som jeg skal dele med dere. Han er så opptatt at han ikke har tid til å blogge :) I kveld er han i garasjen og skrur sammen skrog til vaskerommet. I helga som var malte han og skrudde sammen kjøkkenskapskrog. Derfor blir dette i hovedsak et innlegg om det visuelle framfor det tekniske ;)

Veranda

Verandaen er nå nesten ferdig og den er blitt stor og fin! Veldig spent på hvordan solforholdene blir her. Har en veldig lun krok rett ut fra spisestua, så da gjenstår det og se hvor lenge sola skinner der ;)
 


Sol på verandaen allerede i februar er et godt tegn da! 

Maling fasade

Vi kunne ikke la sjansen gå fra oss da både været og stillaset innbød til maling. Roger har grunnet og malt to strøk oppe ved mønet. Her er det utrolig høyt og derfor veldig deilig å få det gjort nå som stillaset stod oppe. Vi har valgt fargen "Kontur" fra Jotun. Synes den ble kjempefin!

Maling innendørs


Malerene er godt i sving. Her er det malt i Morgenstund på stua. Veggen som er umalt skal ha en svart tapet på seg. Dette er TV veggen :)  Gulv

 Så utrolig artig å se at de har begynt å legge gulv :) Bildet under er også fra stua, og her ser man at fargen på veggen ser helt anderledes ut nå som gulvet er kommet på. Mer av det brune kommer fram i gråfargen nå. (Litt lurt av kameraet også da)


Gjesterom/lekerom

  Flislegging 

Flisleggerne er raske og veldig flinke, men fliser uten fuger og med masse "rot" som tilbehør ser ikke så deilkat ut som man ser for seg at et bad skal være. Blir litt skeptisk, men jeg håper og tror at vi blir fornøyde når de er ferdige. Vi liker jo tross alt alle de flisene vi har valgt ut! :D
 
Badet nede
Vaskerom
Badet oppe
Gangen oppe1 kommentar:

  1. Åh, dette blir så bra!!!! :D Gleder meg til innflytningsfesten som selvfølgelig blir når alle barn kan ha barnevakt ;)

    SvarSlett