søndag 9. juni 2013

Ombestemmelser

Etter en lang runde med innhenting av priser og tilbud på å bygge huset som Kåre hadde tegnet til oss kom vi dessverre til konklusjonen om at det ble alt for dyrt. Vi gikk derfor en lang runde meg ulike ferdighusfirma som BoligPartner, Hellvik Hus, IEC Hus og Blink Hus. Og tilslutt falt valget på Blink Hus sin husmodell Stavern.


Tomta vår er trapesformet og vi får utnyttet tomta best med et gavlvendt hus. Derfor passet Stavern veldig godt. Men reguleringsplanen tillater ikke denne typen tak (valmet tak) og krever saltak. Når vi først gjorde endringer med taket bestemte vi oss også for å bygge med loft. Dette ble litt dyrere, men samtidig totalt sett billige kvadratmeter hvis vi får behov for det senere. Et annet viktig argument for oss er at med den flotte utsikten vi har så ønsker vi oss en loftstue med tiden.

Vi har fått god hjelp av Kåre til å ivareta funksjonskravene våre og han har tegnet mange utkast til planløsning. Så nå ligner rett og slett Stavern huset litt på det huset vi opprinnelig hadde :D Det er litt mindre, uten utleie og ikke parallellforskjøvet. Men vi er likevel veldig fornøyd med at vi nå får bygge oss et drømmehus til en pris vi kan leve med!





Disse fasadetegningene er laget av Blink Hus sine egne arkitekter basert på Kåre sine og våre innspill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar