lørdag 19. oktober 2013

Garasje ferdig



I løpet av oktober har vi fått ferdig garasjen vår. Den siste taksteinen ble lagt mandag denne uka, og i løpet av de siste dagene har Roger vært noen timer i garasje for å legge sponplategulv helt ut til taksperrene, samt rydde og klargjøre garasjen slik at vi får brukt den til midlertidig lagring.


Garasjen er levert av Grimstad Garasjene, og kommer levert i form av ferdige veggelementer. Ble litt krøll når vi skulle få den levert, på grunn av at det ikke var plass på tomta eller sålen akkurat på leveringstidspunktet. Men vi fikk ordnet med midlertidig lagring, og videre transport til sålen. På bildet ser man også pallene med takstein. Takstoler og gavlvegger er lagret på utsiden av sålen.

  Det tok snekkerne 1 dag å få opp garasjen til dette.

 


Vi har bestilt tak med samme type takstein som vi skal ha på huset (Zanda Rustik). Vi bestilte også med gavlstein, og dette skapte litt utfordringer i fremdrift på ferdigstillelse. Grimstad Garasjene hadde nemlig glemt å sende både gavlstein og halvstein. Men forsinkelsen ble ikke mer enn ca 1 uke. 


Her er det ferdige resultatet. Ble veldig bra, synes vi selv. Garasjen er på 7,4 x 6,2 meter, med en stor enkeltport. Vi har også fått veldig stor og fin lagringsplass på garasjeloftet, noe som kommer godt med.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar