mandag 14. oktober 2013

Kjøkken (nesten) bestilt!

Da har vi brukt siste dag av Roger sin 14 dagers "permisjon ifm fødsel" på IKEA for å bestille kjøkken. Vi kom nesten i mål, men siden leveringsdato blir i mars så fikk vi ikke bestilt. Det lå for langt fram i tid.




Vi skal derfor tilbake rett før utløp av kampanjeperioden 17. november for å gjennomføre formell bestilling, men alt er i alle fall lagt inn i systemet og bestemt. Fikk god hjelp til å gå over tegningene våre, sjekke skapinnhold samt legge til foringer og dekksider. Så sånn her omtrent blir kjøkkenet seende ut:





Det blir ganske god plass mellom overskapene og benkeplata som dere ser på det nederste bildet. Men her har jeg tenkt å sette inn noen frittstående hyller. Helst sånne gammeldagse glasskrukker/melkrukker ala disse:





Slike selger de nye på Sigdal kjøkken, eller man kan få tak i via Finn.no eller bruktbutikker. Selges også på nett her og her, men prisen var litt stiv... Skal også ha noen hyller på veggen til høyre for vasken. Tror det blir fint å pynte litt opp med noen planter, bokser, krukker o.l. Disse bildene er fra Vibeke design :





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar