tirsdag 25. juni 2013

Mood boards

Vi skal på møte med Blink Hus i morgen for å gjøre en del avklaringer i forhold til materialvalg og fremdrift i byggeprosessen, et såkalt trekantmøte:

TREKANTMØTE
Når byggetillatelsen er i orden inviterer vi deg til et trekantmøte med selger og byggeleder. På dette møtet går vi grundig gjennom hele byggeprosessen. Hensikten med møtet er å sette framdriftsplaner og sikre at byggelederen får et klart og entydig bilde av alle avtaler du har gjort med selgeren. Det er smart og lønnsomt å ha tatt alle valgene innen dette møtet.


I tillegg skal vi møte YIT som er underleverandør innen el, rør og ventilasjon. Så her gjelder det å finne ut hvor mange spotter vi trenger, hvor varmepumpa skal stå,  og få vite hva som er inkludert av flis og baderomsinnredning mm.

Vi har vært rundt på byggevarekjeder for å se på gulv, lister, dører, terasse mm for å gjøre oss opp en mening om materialvalg. For å bekrefte at vi når tar de riktige valgene har jeg satt sammen noen mood boards for å vise stilen som vi ønsker å oppnå.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar