søndag 29. september 2013

1. etasje tar form

Nå begynner vi virkelig å få en følelse av hvordan huset blir på tomta. Reisverket til 1. etasje er på plass og det er mulig å kikke ut gjennom "stuevinduene" og se akkurat hvordan utsikta blir derfra. 

 
 

På tirsdag skal de etter planen begynne å montere takstolene. Når det er gjort er bindingsverket så og si ferdig. Skal bli spennende å se videre fremgang. I kontrakten skal vi ha tett bygg 1. november og slik det ser ut nå skal det gå veldig fint. Honnør til Innherred Bygg og Blink Hus!



Vi har vært velsignet med et nydelig høstvær i trøndelag i år og vi får håpe det fortsetter i oktober. Ser bra ut de neste 10 dagene i alle fall! :)


7 kommentarer:

  1. Hei:) Så spennende å lese bloggen din. Har fulgt med en stund nå:) Vi har kjøpt oss tomt på Sveberg og skal bygge i det nyeste feltet Sveabakken. Rett bortenfor dere:) ordnet det seg med husbankfinansiering? Vi skal også søke men da over jul. Hilsen Ragne :)

    SvarSlett
  2. Hei Ragne! Kjekt at du følger med på bloggen. Vi fikk dessverre avslag på husbanksøknaden og den er for tiden til behandling hos klagenemda... Er nok lurt å søke rett etter nyttår ja!

    SvarSlett
  3. Da ble det endelig avslag på husbanksøknaden. De mente huset var for stort og dyrt :(

    SvarSlett
  4. Hei og takk for svar:)
    så kjedelig at dere fikk avslag. Ser du skriver det er pga for stort og dyrt hus. Har dere utleiedel eller hele til dere? Og kan jeg spørre hvor stort det er og sånn ca hva det kommer på? Rett og slett for å forstå hvordan husbanken tenker, evt om vi må kutte ned på noe selv. Send meg gjerne en Mail om du ikke vil svare her: ragnesolheim@gmail.com

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi skal ikke ha utleie nei. Men vi innreder bare u.etg og 1. etg nå. På loftet blir det foreløpig bare bod/lagringsplass, så får vi se når vi tar oss tid og råd til å innrede her. Mulig vi lager utleie i u.etg om noen år. Har svart deg mer detaljert på størrelse og kostnad på mail. Lykke til med søknaden deres! :D

      Slett
  5. Vi håper det er greit at vi på Innherred Bygg sin facebook-side har en link til deres blogg. Flott Blink Hus!

    SvarSlett