tirsdag 3. september 2013

Støping er ferdig

Da er støping av både såle og vegger ferdig, både for hus og garasje.  Før betongarbeidene startet så var Caverion på plass for å legge VA og varmerør i kjellergulvet, samt opplegg til håndkletørkeren som Silje har bestilt på badet ;-)
 
Radonduken ligger innimellom isolasjonslagene.

 
Hvis du ser nøye på det nederste bilder vil du se at montørene har tegnet inn romdelingen i kjelleren med rød tusj på isolasjonen.


I denne uka begynner entreprenøren å bygge opp innvendige støttevegger i kjelleren, slik at det blir mulig å fylle masse inn mot veggene igjen. Deretter vil bindingsverket begynne å ta form. Vi håper på råbygg i løpet av september, og tett bygg skal i følge kontrakten være ferdig til 1. november.


Takstein til garasjen (Zanda Rustik Sort) er ankommet og er plassert på sålen til garasjen. Materialene skal inngå som en del av bindingsverket på huset.

Kjellerveggene er bygget opp av ferdig isolerte moduler som er satt sammen på stedet. Armering legges lagvis inne i veggen, og til slutt kommer betongbilen og pumper betong inn i veggen. Enkelt, raskt og med forhåpentligvis god kvalitet :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar